Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Prince Lowell

Disk Write Error MAC ONLY

Recommended Posts

Prince Lowell

Hey.

I am having a problem re-downloading TF2 (which the fact that my computer uninstalls it is a problem in of itself).

When ever i start the download, it says this:

http://i.imgur.com/TLXoGT3.png?1

I have no clue why this is happening, and yes, it does occur with all the games i try to download.

I have seen the steam support guide on this. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9709-FKCB-4230

There is one small problem though. 

I use a Mac. Which makes it so that i can't follow the guide.

Does anyone have any ideas?

inb4 stop using a mac.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tanner the Original Scout™

Hey.

I am having a problem re-downloading TF2 (which the fact that my computer uninstalls it is a problem in of itself).

When ever i start the download, it says this:

http://i.imgur.com/TLXoGT3.png?1

I have no clue why this is happening, and yes, it does occur with all the games i try to download.

I have seen the steam support guide on this. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9709-FKCB-4230

There is one small problem though. 

I use a Mac. Which makes it so that i can't follow the guide.

Does anyone have any ideas?

inb4 stop using a mac.

Have you shut down Steam and restarted it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Prince Lowell

Have you shut down Steam and restarted it?

yes. i have even redownloaded it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tanner the Original Scout™

yes. i have even redownloaded it.

Hmm... I'm guessing you restarted your Mac... verifying cache wouldn't do a thing...

Share this post


Link to post
Share on other sites
AwesomeMcCoolName

Disk Utility > select the disk > verify disk permissions and then verify disk. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Prince Lowell

do a disk check and make sure there arent any bad sectors, also try defragging it

 

 

Disk Utility > select the disk > verify disk permissions and then verify disk. 

did that. still the same. 

maybe i should wipe the hard drive?

Share this post


Link to post
Share on other sites
@@@@@@

did that. still the same. 

maybe i should wipe the hard drive?

 

if you defragged it, made sure there are no bad sectors, and did the verify disk tool in mac options then thats the only thing left

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...